Advanteges kami

Produk Artikel

Rongwei Electric Co., Ltd diadegkeun di Kab industri Qiligang Yueqing Kota, Zhejiang Provience. Anu mangrupakeun perusahaan modernizde kalawan leuwih 20 taun pangalaman dina ngahasilkeun panyambungna. philsosphy R & Sunda 's nyaeta jadi "fokus dina professionalization, efisiensi, luhur-tungtung ngahasilkeun, tur kajembaran". R & Sunda geus spent sababaraha taun dina gawang jangka panjang na nu jadi "ngajajah téknologi anyar, ngembangkeun produk anyar". Per expericence suksés urang jeung produk, R & Sunda bakal brand well-dipikawanoh di dunya. Advancing jeung kali, parusahaan geus invested beurat dina ngamutahirkeun alat-alat produksi, merealisasikan manajemén sentral tutuwuhan suntik, gedong lengkep bagian otomatis assembing garis jsb Pausahaan ogé geus nempatkeun emphaaia hébat dina pangwangunan lab pentil, anu Lab téh bisa finish kinerja mariksa ku sorangan keur waterproof, hirupkeun Rresistance, High-low temp, .Anti-korosi, LM ......

Konsumén kami