Advanteges kita

  • Custom

    Custom

    Selaras proses produksi profesional, lan peralatan produksi
  • Research & Development

    Research & Development

    Fokus R & D lan terus dandan saka produk kualitas
  • Saving biaya

    Saving biaya

    Nambah kinerja biaya produk, nyimpen biaya kanggo pelanggan

Products Bintang

Rongwei Co., Ltd iki diadegaké ing distrik industri Qiligang Yueqing City, Zhejiang Provience. Sing perusahaan modernizde karo liwat 20 years of experience in prodhuksi konektor. philsosphy R & R 's kanggo "ngarahke ing professionalization, efficiency, dhuwur-mburi mrodhuksi, lan ikhlas". R & R wis ngginakaken akeh taun ing goal long-term kang kanggo "njelajah teknologi anyar, berkembang produk anyar". Per expericence sukses kita lan produk, R & R bakal dadi account kondhang ing donya. Maju karo kaping, perusahaan wis nandur modhal akeh banget ing nganyari peralatan produksi, sadhar Manajemen tengah tanduran injeksi, bangunan kebak bagean otomatis assembing line etc. Perusahaan uga wis sijine emphaaia gedhe ing construction saka Lab pentil, ing Lab bisa rampung kinerja mriksa dhewe kanggo Waterproof, Flame Rresistance, High-kurang suhu, .Anti-karat, LM ......

Pelanggan kita